Čarobni Svet Kristala

Pre nekoliko nedelja započela sam preuređivanje mog sajta sa namerom da u njega uključim jednu potpuno novu temu koja do sada nije bila zastupljena. Verovatno pogađate po naslovu ovog bloga da se radi o tom čudesnom svetu kristala.

Kristali su oduvek bili tu, oko nas, pomažući razvoj naše planete. Danas ljudi njihovu vrednost mere novcem ali njihova spiritualna vrednost i njihova potencijalna pomoć je mnogo, mnogo veća. Kristali su naši prijatelji koji nam mogu pomoći u praktičnim problemima svakodnevnog života.Ja se sa njima bavim godinama.

Pokušaću da temu kristala obradim pre svega sa stanovišta duhovne nauke (duhovni svet kristala, njihovo značenje, oblici, veza sa čakrama, odabir i programiranje, itd.); neću zanemariti ni neke veoma bitne aspekte vezane, na primer, za samoisceljivanje.

Rad je prilično obiman. Fotografisala sam moju privatnu kolekciju kristala da bi došla do najboljeg mogućeg kvaliteta slika. Ostaje još dosta toga da se uradi.

Nadam se da će na mom sajtu uskoro da se pojave prve stranice posvećene kristalima pa vas od srca pozivam da ih posetite.

Jedan Komentar za “Čarobni Svet Kristala”

  1. Lilijana Says:

    Da kristali znaju biti čudesni, ali sad nesmemo zaboraviti, da ako imamo krtistal kod sebe u džepu, da če nam kristal sam od sebe pomoći, ne, trebamo, da budemo aktivni sami i onda če doči do izražaja ta njegova čudesna moč.

Dodajte komentar