meditacija sa kristalima

KRISTALOTERAPIJA

Praktičan rad sa kristalima

Kristali su oduvek, mnogo pre nas bili prisutni na našoj planeti, pomažući njen razvoj. U cik zore ljudske civilizacije kristali su grejali naše srce prenoseći nam nepogrešivo poruke ljubavi našeg Oca. Kristali su stvoreni da budu pomoć svetu. Do današnjeg dana, svetlosni plamenovi dragog i poludragog kamenja obasjavaju našu stvarnost. Kristali su naši prijatelji i sa njima se lakše živi. Oni su nam učitelji i isceljivači. Odašilju nam čistu, postojanu ljubav i razgaljuju naše srce. Ostalo je još samo da to osvestimo i uvedemo "čarobni svet kristala" u naš život.

Znamo da kristali, metali, boje, mirisi, forme, pokreti, kao i elementi zemlja, voda, vazduh, vatra, zatim, biljke, životinje i mi sami, naša planeta i univerzum smo sazdani od energije.

Ova energija se može pojačati, oplemeniti, transformisati, koncentrisati i usmeravati u željenom pravcu, da ispuni i materijalizuje našu zamisao, i ubrza proces samoisceljivanja u kristaloterapiji.

To je prirodan proces koji omogućava da se pomoću energije unutar kristala dođe do potrebnih promena u telu, u svim aspektima duhovnog razvoja itd. To nije kontrolisanje ili dominacija nad prirodom već usklađivanje i saradnja sa njom. Priroda je naš učitelj, ona ilustruje univerzalne knjige znanja i moći.


DVD kristaloterapijedvd narudzbenica
radionica sa kristalimaradionica sa kristalima