Privatnost podataka

Ažurirano April 2017 - Privatnost podataka

Ako se pitate zašto se pojavljuje informacija vezana za kolačiće u donjoj traci na stranicama našeg sajta,...

Radi se o novoj EU poruci o kolačićima.

Evropska Unija je donela zakon koji zahteva da svaki web sajt koji koristi kolačiće, o tome informiše svoje korisnike. Zbog toga što dobijamo posetu iz Evropske unije, svi posetioci našeg sajta dobijaju ovu poruku.

Ako kliknete na dugme "OKAY!", poruka će nestati.

Ovaj sajt koristi oglašivačke kuće da bi dostavljao oglase posetiocima. Ove oglašivačke kuće mogu sakupljati informacije (ali ne vaša imena, adrese, email adrese, ili telefonske brojeve) o vašim posetama ovom ili drugim sajtovima da bi obezbedile reklame o predmetima i uslugama koji bi mogli da vas interesuju. Ako biste želeli više informacija o ovome i ako želite da vaši podaci ne budu korišćeni na ovaj način posetite Google's Advertising and Privacy stranicu.

Ako želite da sebe izuzmete od ovog sistema ciljanih reklama za vreme surfovanja, to možete uraditi ako posetite Network Advertising Initiative.

Google koristi Doubleclick DART cookie da bi dostavljao reklame putem svoje mreže. Više informacija o tome možete saznati na Doubleclick kao i o izuzimanju iz sistema na Google's Privacy Center

Privatnost podataka
Naš metod plaćanja kreditnim karticama je siguran i mi ne čuvamo informacije vezane za sam postupak plaćanja kod nas. Cela transakcijja se procesira od strane naših partnera, dobro poznatih i sigurnih posrednika za procesiranje kreditnih kartica.

Naša politika privatnosti:

  • Mi ne čuvamo podatke o brojevima kreditnih kartica na našim serverima ili lokalnim diskovima.
  • Kod našeg partnera, podaci o kreditoj kartici neće biti distribuirani ili objavljeni.
  • Broj vaše kreditne kartice se u momentu transakcije šalje direktno ustanovi na verifikaciju (banci).
  • Prenos svih osjetljivih podataka (broji kreditne kartice, ime i adresa) od vašeg kompjutera do ustanove za verifikaciju ide uvijek kriptirano.
  • Ustanova za verifikaciju ima sve validne međunarodno priznate certifikate za sigurnost. Koristi se Secure Sockets Layer (SSL) softver industrijskog standarda za ostvarivanje sigurnih onlajn komercijalnih transakcija.
  • Kontaktne informacije (email adrese, brojevi telefona, adrese, itd.) ćemo koristiti isključivo da bismo vam poslali naručene proizvode ili informacije o našim novim proizvodima, servisima i specijalnim ponudama za koje mislimo da bi bili od značaja za vas.
  • Vaše kontaktne informacije ćemo takođe koristiti da bismo uspostavili kontakt sa vama u slučaju potrebe.
  • Informacije koje nam dostavljate su veoma poverljive. Nećete dobijati neželjene email poruke. Mi visoko cenimo vašu privatnost.
  • Takođe, nećemo vašu email adresu ustupiti drugim fizičkim ili pravnim osobama.
  • Nemamo ni u jednom momentu mogućnost da vidimo finansijske informacije (brojevi kreditnih kartica, datumi isteka kreditnih kartica i adrese vašeg računa), jer se one procesiraju preko servisa posrednika.