crystal amethyst
szhomeknjigaCdpreporadjanjekontaktrock crystal
rock crystal
kristali - uvod
kristali i duhovni svet
kristali i oblici
kristali simbolika boja
kristali i čakre
sedam zraka svetla
kristali i čišćenje
kristali i naelektrisavanje
kristali i odabir
kristaloterapija
kristali i samoisceljivanje
kristali i meditacija
kristali i zodijak
kristali i eliksiri
kristali planete i metali
čarobni svet kristala knjiga

Kristaloterapija » Kako se osloboditi napetosti


ametist, ahat, akvamarin, aleksandrit, amazonit, apofilit, aragonit biseri, bodzi kamen i broncit citrin, ceruzit, cirkon i celestit cilibar kamen cita kamen dumortijerit, dijamant i dolomit dzet kamen epidot fluorit, fuksit i fenakit gorski kristal hrizopras, herkimer dijamant jaspis kalcedon i karneol labradorit i larimar mesecev kamen
oniks i opsidijan petalit i peridot rubin i rutil crystal crystal crystal vogel kristal crystal zad kamen

NAPETOST I KAKO JE SE REŠITI

Da li ste već čuli da se uz pomoć kristala možete sami i na vrlo jednostavan način osloboditi napetosti, nervoze, besa, traume, stresa, straha, probuditi intuiciju i emotivnu inteligenciju, pojačati senzitivnost i jasnovidost, ovladati sopstvenom energijom, podmladiti se i još mnogo toga?

Kristali, drago i poludrago kamenje mogu da budu ukras i odraz moći, pasija ili manija, zavisi u čijim se rukama nađu. Ipak, njihov osnovni zadatak je uravnoteženje i isceljenje tela, uma i emocija. Energija koju oni prenose ima moćno dejstvo na ljudski organizam a u kombinaciji sa svetlosnim zrakama brže daje izuzetno dobar rezultat. Kristali imaju svoju sopstvenu energetsku vibraciju i svesnost. Vladanje sopstvenom energijom je preduslov za normalno funkcionisanje energetskih centara, endokrinih žlezda, i celog organizma uopšte. Poznato je da napetost i nervoza blokiraju protok energije, izazivaju tegobe u stomaku, remete digestivne funkcije, nervni sistem i mišljenje.

Zrake će pojačti vašu svesnost a kristali oporaviti telo

neurovaskularne tacke Kada osetite uznemirenost, sedite, opustite se fizički, emocionalno i mentalno, roze kvarc stavite na sternum u visini srca a plavičasti mesečev kamen zalepite flasterom na sam vrh sternuma kod korena vrata. Dovedite ili vizuelizujte zraku svetla karakterističnu za taj dan na neurovaskularne tačke na prednjem uzvišenju čela, duž linije kose, 3.5 cm od sredine glave na obe strane, kako je prikazano na slici.

Nedeljom vizuelizujte plavu zraku svetla, ponedeljkom žutu zraku, utorkom ružičastu, sredom belu, četvrtkom zelenu, petkom zlatnu, a subotom ljubičastu zraku svetla.

Kad se dovod svetlosne zrake stabilizuje, mentalno prođite kroz problem koji vas muči, od početka do kraja, onoliko puta koliko je potrebno, u zavisnosti od težine problema. Obratite pažnju na uzrok stvari, kako je sve to počelo, kako se razvijalo i koje su posledice. Dejstvo svetlosne zrake pojačaće vašu svesnost a kristali popraviti nastalu štetu u organizmu. Primetićete da vas je dobar deo emocija napustio, da ste postigli smirenje, ušli u relaksaciju i da ste ponovo u stanju da jasno razmišljate. Ovaj način delovanja na sebe je neverovatno brz i veoma efikasan kad su u pitanju noćni košmari, strahovi, frustracije, bes i slično.

Snaga mesečevog kamena

mesecev kamen Žene imaju veliku podršku mesečevog kamena. Mesečev kamen budi senzitivnost, intuiciju, jasnovidost. Donosi sreću i emocionalnu ravnotežu. Pojačava psihičke sposobnosti i podržava mladalački izgled. On je nežan zaštitnički kamen. Najpoželjnija boja mesečevog kamena, za ovu priliku, je plavkasta, inače ga ima od bele, krem, mlečne, sive, žućkaste, zelenkaste, ružičaste, boje breskve do svetlosmeđe boje. Mlečan je, prozračan, porcelanskog sjaja i vrlo privlačan zbog svog mekog specifičnog odsjaja, prouzrokovanog osobinama njegove kristalne strukture. Prema Hindu legendi, ovaj kristal su stvorile mesečeve zrake. Postoji verovanje se da ako se mesečev kamen drži ispod jezika na dan punog meseca, može da se vidi budućnost.


Ametist | Mesečev kamen i roze kvarc | Vogel kristal
Žad kristal | Neuroza i kristali | Nakit koji leči | Podmlađivanje kristalima
Napetost, stres i kristali |amethyst
kupite knjigu
dvd kristaloterapije
kamenovi rodjenja ebook
radionica kristaloterapije
kristali
kristali forum
kristali igra
radionica kristaloterapije
KAMENOVI ROĐENJA ŠEMA
KRISTALI ZA ISCELJIVANJE
twitter
facebook