knjiga edicija

Multimedija: CD i DVD


tel: 011/3550-397 i 063/7035-720

DVD - Kristaloterapija - Video Disk

+ Odštampan indeks bolesti

DVD Kristaloterapija

UNUTAR SRBIJE DVD MOŽETE NARUČITI POUZEĆEM
CENA je 1500 din. + 120 din. ptt.


narudžbenica


Sadržaj DVD-a i tehničke karakteristike
Rad sa Simbolima - 2 CD-a, audio zapis

+ Odštampani simboli u boji za individualnu upotrebu.
+ Odštampana šema

CD Rad sa Simbolima
CD Rad sa Simbolima 2

UNUTAR SRBIJE CD-OVE MOŽETE NARUČITI POUZEĆEM
CENA je 1500 din. + 120 din. ptt.


narudžbenica


Sadržaj Cd-a i tehničke karakteristike


Multimedijalni CD - Meditacija i Relaksacija

relax meditacija download

Ovaj multimedijalni CD se za sada ne može naručiti. CD i interaktivni multimedijalni program "Meditacija i Relaksacija Sunčeva Zraka" je koncipiran kao interaktivni vodič kroz ritmičko disanje i opuštanje uz dodatak kratkih Molitvi za svaki dan u Nedelji i sažetog priručnika osnovnih pojmova spiritualnog života. CD je stastavljen iz osam zasebnih celina koje zajedno čine savršen sklad praktičnog i teoretskog, u cilju potpune relaksacije mikrokosmosa. Delovi CD-a su: Akumulacija Prane, Energetski Centri, Aure, Vežba Disanja, Relaksacija, Meditacije, Audio Zapis i Vodič Duhovnog Razvoja.

Čovek je više od fizičkog tela. Kad hoćemo da dođemo do potpunog relaksa onda ne smemo zanemariti ni jedan deo čovekovog mikrokosmosa. CD obuhvata relaksaciju kompletnog ljudskog bića. U CD-u se nadovezuju praktična vežva za vežbom koje prate efikasna specijalna disanja, pokreti, vizuelizacija, imaginacija, meditacija i molitve.

Interaktivni CD i program "Relaksacija i Meditacija Sunčeva Zraka" sa knjigom "JA SAM ONAJ ŠTO JEST" spiritualnim vodičem duhovnog samorazvoja, čini savršenu celinu.

Suvišno je trošiti reči na ono što je u današnje vreme svima dobro znano. Naime, ritam života savremenog čoveka nužno dovodi do pojave napetosti i stresa te su opuštanje i relaksacija od neobične važnosti za naše zdravlje.

Vežba opuštanja

Ovu jednostavnu vežbu opuštanja možete da uradite na nekoliko načina. Najjednostavniji način je da kliknete ovde, sačekate izvesno vreme da se fajl veličine 477 Kb prevuče a zatim se udobno smestite, zatvorite oči i pratite govorna upustva.

Vežbu možete raditi i nezavisno, na sledeći način. Udobno se smestite, zatvorite oči i usmeravajte svoju svest na određene delove vašeg fizičkog tela. Kada postanete svesni određenog dela vašeg tela, vi automatski postajete svesni i napetosti koja eventualno tu postoji i možete da je otklonite.