Sedam želja


Gorski kristal se zbog svoje jedinstvene spiralne kristalne forme koristi za pojačavanje energije. On privlači, apsorbuje, čuva i usmerava prema nama čistu energiju i automatski odstranjuje negativnu energiju. Ovaj kristal radi na više različitih nivoa. Gorski kristali su jedinstveni po tome što se mogu programirati kao pomoć za privlačenje u svoj život onog što zaista želite. Uzmite sedam gorskih kristala u vidu malih štapića i uskladite ih sa sedam različitih želja odnosno ciljeva.

Ukratko – priprema gorskih štapića

  • Da biste koristili svoje štapiće, najpre treba da ih očistite ili potapanjem u slanu vodu ili ih držite iznad dima mirišljavih štapića. Tako ćete izvući iz njih bilo kakvu negativnost ili neželjenu energiju.
  • Posle čišćenja stavite kristale na sunčevu svetlost da se napune i obnove svoje energije.
  • Uspostavite sa svakim kristalom ličnu vezu, tako što ćete ga obuhvatiti dlanovima i kotrljati ga brzo, napred-nazad.
  • Sada programirajte svaki kristal posebno određenim specifičnim kvalitetom koji želite da privučete iz univerzuma u svoj život, kao što su ljubav, prosperitet, unutrašnji mir, zdravlje, putovanje, praštanje, samopoštovanje, kreativnost, poželjnu telesnu sliku itd..
  • Spremite svoje štapiće u specijalnu, za njih napravljenu, kožnu ili svilenu vrećicu i nosite uvek sa sobom.
  • Ako nemate više od jedne želje, dovoljan vam je jedan mali tanki štapić.Ako želite da vam pošaljemo pdf obrazac ovog teksta ostavite svoj email i prijavite se na našu mailing listu: