"UPALITE SVETLO U SVOM SRCU"
- Moć Puta Probuđene Dušeprednja strana knjige Upalite Svetlo u Svom Srcu Moć Puta Probuđene Duše


Knjiga je u tvrdom povezu. Format knjige je A5 (21cm x 15cm). Sadrži 225 strana i 21 ilustraciju + Poklon. Prevedeno na engleski.

1870 dinara + 200 dinara PTT troškovi.

POGLEDAJTE SADRŽAJ KNJIGE

zadnja strana knjige Upalite Svetlo u Svom Srcu Moć Puta Probuđene Duše

ŽELIM DA KUPIM KNJIGU!


Upalite Svetlo u Svom Srcu

Šta su Drugi Rekli o Knjizi


Lidija, email:

Mnogo sam Vam zahvalna, knjiga je fenomenalna. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ☺☺☺☺☺♡

Marijana, facebook:

Hvala Olga. Sa ushicenjem citam Vase knjige i presrecna sam sto Vas pronadjoh! ☺ Od kad sam pocela uciti i istrazivati Duhovni svet dozivela sam mnogo mafestacija i dokaza. Ono sto zelim jeste prosirenje vidika i jos bolje znanje i vise manifestacija kako u komunikaciji sa Andjelima tako i u meditaciji. Tek sam pocetnik koji zeli da napreduje. Mislim da su knjige sjajne za ucenje. Ja sam iz Beograda, imam 36 god. Udata, majka dvoje dece.... Srdacno Vam se zahvaljujem. MARIJANA

Rada, email:

Postovana Olga,

Sa nestrpljenjem sam čekala da objavite novu knjigu. Oduševljena sam kako jasno i sa velikom ljubavlju dajete znanje i praksu da bolje razumemo sebe i život. Knjiga je pravo blago i potpuno uspeva da budi svetlo u srcu. Darovali ste pravo uputstvo za upotrebu života i to srećnog.

Od srca hvala i svako dobro Vam želim Rada.

Natasa, facebook:

Dobar dan,hvala sto ste prihvatili moj zahtev za prijateljstvo. Imala sam tu priliku da procitam vasu poslednju knjigu koju mi je prosledila moja prijateljica Nevena. Nas dve smo odusevljene sadrzajem i ostavila je na nas veliki utisak. U nadi da cemo slediti ukazani put volela bih i licno da vas upoznam. Srdacan pozdrav.

Katarina, SMS:

Oseća se ogromno sistematizovano iskustvo i praksa iz redova knjige. Knjiga je pisana jasnim čitljivim, nepretencioznim, razumljivim jezikom. Dirljivo čista, lična, govori našim unutrašnjim glasom. Za početnike je odličan udžbenik i vodič u započinjanje prakse. Za naprednije je riznica sistematizovanog znanja, kojeg uvek mogu da konsultuju. Otvara više nivoe svesnosti, daje ohrabrenje i podstrek da istrajemo na putu samootkrivanja. Njen izlazak je značajan doprinos duhovnoj literaturi Srbije.