knjiga edicija

“Anđeli” Knjiga Olge Rezo


andjeli knjiga prednja strana

Drugo izdanje knjige "ANĐELI" Knjiga je u tvrdom povezu. Format knjige je A5 (14.8 cm x 21 cm). Sadrži 154 strana u crno beloj tehnici + Poklon. Prevedeno na engleski.

Cena knjige je 1570 dinara + 200 dinara PTT.

Ljudi su vekovima bili fascinirani Anđelima, ali mnoga moderna verovanja o Anđelima su još uvek zasnovana na mitologiji i pogrešnim predstavama. Kristali su fizički aspekti Anđela. Kao takvi, kristali su Glasnici koji u sebi mogu sadržavati poruke Božanskog i prenositi ih u naš fizički svet.

Knjiga vas postepeno uvodi u komunikaciju i dublji kontakt sa Anđeoskim bićima, bez obzira da li verujete u Boga ili ne.

Knjigom celo vreme provejavaju bogato iskustvo i doživljaji ličnog odnosa pisca prema Tvorcu. Pisčeva duhovnost, bezgranični osećaj ljubavi prema Bogu, iskrena zahvalnost i obožavanje Boga dirnuće srce svakog čitaoca.


POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST KNJIGE

ŽELIM DA KUPIM KNJIGU!
Poleđina knjige Anđeli:
Šta su drugi rekli o knjizi "Anđeli"

Branko S. je pitao:

Postovana,

zovem se Branko, zivim u Beogradu i od pre par meseci cudne se stvari desavaju oko mene . Naime, kad god pogledam na sat bilo na zidu ili telefonu

vidim na pr. 11 i 11 h,15 i 15 h , 14 i 14 h i slicno. I to tako svakodnevno . Veoma cudno zar ne. Citajuci po internetu pronadjoh da kada se to desava da zapravo

Andjeli zele kontakt sa vama. A onda vrhunac svega 07.08.2017.god izmedju 12 casova nocu i jedan sat ujutru , mislim da je bilo oko 00 casova i 20 minuta kada sam zacuo

nesto u daljini .Zapravo , svojevremeno sam na Jutjubu slusao Poj Andjela na Atosu u Grckoj koji je snimio jedan vernik . Prosto sam bio sokiran kada sam to isto i sam

zacuo toga dana. Znate ono kao kad vetar duva i donosi taj zvuk i to isti zvuk koji sam slusao na Jutjubu . To je trajalo mozda nekih 15 - ak minuta i onda je prestalo .

Ovo je bilo nesto novo za mene , a kako sam na internetu dosao do Vas , zamolio bih vas da mi pojasnite sve ovo , naravno uz izvinjenje ako vam uskracujem vase vreme .

S postovanjem ...

Odgovor:

Poštovani Branko,

Mnogim ljudima se poklapa viđenje vremena kao što ga vi vidite. Svi smo mi u zajedništvu sa životom u jednom biću, jednoj duši, jednom duhu, koji jedino postoji, a to je Bog. Mi smo svi u telu Boga i svako od nas nosi poruku i glasnik je istine ili laži. Na neki način, svako od nas je anđeo. Na vas je pojanje anđela sa jutjuba ostavilo velik utisak i vaš um je to ponovo reprodukovao. Ja u vama vidim anđela istine. Glasovi palih anđela laži su glasni i tlačiteljski, a ovaj tihi zvuk je povezan sa onim što vi stvarno jeste, sa Božanskim duhom u vama.

Srdačan pozdrav,

Olga

Verica:

"Anđeli su oduvek bili moja strast. Ova knjiga daje odlične informacije o anđelima i njihovim nebesima."


Duda, facebook:

"Ovo je predivna knjiga koja mi je pomogla da bolje razumem anđele i uspostavim bolji kontakt sa našim nevidljivim anđelima čuvarima. "


Lepa, facebook:

"Ova knjiga me je potsetila da sam uvek okružena ljubavlju i brigom Božijih Anđele u svakom trenutku mog života. Kako sam čitala, tako je nestajao strah i na njegovo mesto je dolazila sigurnost, vera i nada. Hvala vam puno na tako divnoj knizi. "


Bora, email:

"Nakon čitanja knjige Olge Rezo život izgleda drugačiji - mnogo lepši. "


Lili, facebook:

"Knjiga gospođe Olge mi je promenila način na koji razmišljam o životu i o nevidljivim svetovima Anđela koji su tu na dohvat ruke."


Maca, email:

"Knjiga Anđeli je blagoslov. Čitajte i radujte se!"


Tatjana, facebook:

"Poručila sam,hvala..Ne mogu da ih dozovem znam da postoje ali ne mogu negde gresim...Mozda mi knjiga pomogne da se sretnemo."


Milica, email:

Draga gospođo Olga,

Da li vam se nekada desilo da razmišljate o nekoj osobi, a onda vam se ona javi? Tako sam na internetu naišla na Vašu knjigu "Anđeli" baš u trenutku kad sam razmišljala o Anđelima. A znam da slučajnosti ne postoje.

Hvala Vam puno na ovoj divnoj knjizi koja mi je dala praktične savete i uputstva kako da stupim u kontakt sa Anđelima koji nas okružuju i kako da ih zamolim za vođstvo i pomoć. Vaša knjiga pomaže da se svesnost o Anđelima i njihovom prisustvu proširi.

Pozdrav,
Milica

Mirjana Kosojevic, facebook:

Prelepa knjiga , prva od serijala posvećenog anđelima.Hvala Vam na talentu i volji da nam prenesete Vaša bogata iskustva.

Mirjana, facebook:

Knjigu nisam još pročitala do kraja , ali ono što jesam potvrdilo je da ste apsolutno moj duhovni učitelj. I ne samo to, probudila je u meni želju za još više saznanja i naporan rad. Hvala Vam što umete da prenesete znanje.

Tanja, facebook:

Imam vasu knjigu od kada se pojavila.Sve pohvale za studiozni prikaz I mnogo zanimljivosti.Svaka cast!!!Nisam imala prilike da budem na nekom predavanju ,seminaru I slicnom(a volela bih)...Nadam se da ce se ukazati takva prilika uskoro.Jos jednom sve pohvale za knjigu I toplo je preporucujem .Pozdrav!!!