Sigurnost podataka

Ako niste sigurni da li da platite kreditnom karticom znajte da: Ovaj Web sajt koristi najmodernije alate za zaštitu vaše privatnosti kao i posebne ugovore sa kućom za verifikaciju kreditnih kartica.

Sav prenos podataka ide putem SSL (secure socket layers) protokola. To znači da će svi osjetljivi podaci koji putuju ka serveru biti posebno kriptirani. Čak i da neko prisluškuje vaše telefone, žice, ili druge medije prenosa podataka neće biti u mogućnosti da otkrije vaš broj kreditne kartice. SSL protokol je međunarodno priznat standard za prenos osjetljivih privatnih podataka, kao i novčanih transakcija. Koriste ga sve ozbiljne WEB trgovine.

Brojeve vaših kreditnih kartica uopšte ne čuvamo, vi nam taj broj unosite svaki puta kada pravite transakciju. Ako neki haker provali u naš server tamo neće zateći ni jedan podatak koji bi ga omogućio da vam nanese finacijsku štetu ili da prisvoji novac sa vaše kreditne kartice.

Sertifikati

Naplata kreditnih kartica se vrši preko PayPal-a.

visamastercertcertbbsDostava

Naručene knjige ćemo Vam poslati putem poštanske službe. Naš partner u dostavljanju je Pošta Srbije. Dostavljamo knjige u svako mesto unutar Srbije, i u bilo koje mjesto u inostranstvu koje je obuhvaćeno regularnim poštanskim prometom.

Rok isporuke varira od toga u koji deo sveta šaljemo knjigu. Očekivano vreme isporuke je:

Srbija, 2-3 dana, maksimalno 8 dana
Hrvatska, 4-6 dana, maksimalno 12 dana
Bosna i Hercegovina, 4-6 danal maksimalno 12 dana
Crna Gora, 4-6 dana, maksimalno 12 dana
Makedonija, 4-6 dana, maksimalno 12 dana
Evropa, 10 dana, maksimalno 25 dan
Severna Amerika, 10 dana, maksimalno 35 dana
Južna Amerika, 16 dana, maksimalno 35 dana
Afrika, 16 dana, maksimalno 35 dana
Azija, 16 dana, maksimalno 35 dana
Australija, 16 dana, maksimalno 35 dana

Ove podatke smo dobili od Poštanske službe. Za eventualna odstupanja ne snosimo odgovornost. Način plaćanja može uticati na ove rokove.

Troškovi dostave

Troškovi dostave zavise od težine pošiljke, zemlje i načina dostave. Dole su navedene neke okvirne cene koje mogu biti manje ili veće u zavisnosti od knjige koju kupujete.

Srbija 280 dinara
Hrvatska 14 €
Bosna i Hercegovina 14 €
Crna Gora 14 €
Makedonija 14 €
Evropa 14€
Severna Amerika 18 €
Južna Amerika 18 €
Afrika 18 €
Azija 18 €
Australija 18 €