knjiga edicija

“Anđeli” Knjiga Olge Rezo


andjeli knjiga prednja strana

Drugo izdanje knjige "ANĐELI" Knjiga je u tvrdom povezu. Format knjige je A5 (14.8 cm x 21 cm). Sadrži 154 strana u crno beloj tehnici. Prevod na engleski je u toku. Telefon: 011/3550397 i 063/7035720

Cena knjige je 1170 dinara + 170 dinara PTT.

Ljudi su vekovima bili fascinirani Anđelima, ali mnoga moderna verovanja o Anđelima su još uvek zasnovana na mitologiji i pogrešnim predstavama.

Knjiga vas postepeno uvodi u komunikaciju i dublji kontakt sa Anđeoskim bićima, bez obzira da li verujete u Boga ili ne.

Knjigom celo vreme provejavaju bogato iskustvo i doživljaji ličnog odnosa pisca prema Tvorcu. Pisčeva duhovnost, bezgranični osećaj ljubavi prema Bogu, iskrena zahvalnost i obožavanje Boga dirnuće srce svakog čitaoca.


POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST KNJIGE

ŽELIM DA KUPIM KNJIGU!
Poleđina knjige Anđeli:
Šta su drugi rekli o knjizi "Anđeli"

Verica:

"Anđeli su oduvek bili moja strast. Ova knjiga daje odlične informacije o anđelima i njihovim nebesima."


Duda, facebook:

"Ovo je predivna knjiga koja mi je pomogla da bolje razumem anđele i uspostavim bolji kontakt sa našim nevidljivim anđelima čuvarima. "


Lepa, facebook:

"Ova knjiga me je potsetila da sam uvek okružena ljubavlju i brigom Božijih Anđele u svakom trenutku mog života. Kako sam čitala, tako je nestajao strah i na njegovo mesto je dolazila sigurnost, vera i nada. Hvala vam puno na tako divnoj knizi. "


Bora, email:

"Nakon čitanja knjige Olge Rezo život izgleda drugačiji - mnogo lepši. "


Lili, facebook:

"Knjiga gospođe Olge mi je promenila način na koji razmišljam o životu i o nevidljivim svetovima Anđela koji su tu na dohvat ruke."


Maca, email:

"Knjiga Anđeli je blagoslov. Čitajte i radujte se!"


Tatjana, facebook:

"Poručila sam,hvala..Ne mogu da ih dozovem znam da postoje ali ne mogu negde gresim...Mozda mi knjiga pomogne da se sretnemo."


Milica, email:

Draga gospođo Olga,

Da li vam se nekada desilo da razmišljate o nekoj osobi, a onda vam se ona javi? Tako sam na internetu naišla na Vašu knjigu "Anđeli" baš u trenutku kad sam razmišljala o Anđelima. A znam da slučajnosti ne postoje.

Hvala Vam puno na ovoj divnoj knjizi koja mi je dala praktične savete i uputstva kako da stupim u kontakt sa Anđelima koji nas okružuju i kako da ih zamolim za vođstvo i pomoć. Vaša knjiga pomaže da se svesnost o Anđelima i njihovom prisustvu proširi.

Pozdrav,
Milica

Mirjana Kosojevic, facebook:

Prelepa knjiga , prva od serijala posvećenog anđelima.Hvala Vam na talentu i volji da nam prenesete Vaša bogata iskustva.

Mirjana, facebook:

Knjigu nisam još pročitala do kraja , ali ono što jesam potvrdilo je da ste apsolutno moj duhovni učitelj. I ne samo to, probudila je u meni želju za još više saznanja i naporan rad. Hvala Vam što umete da prenesete znanje.