Pitanja i odgovori

pitanja i odgovori Pitanja i odgovori 1 2 3 4

5. Pitanje:

Gospodjo Olga oprostite na mojoj dosadi, i sto sam vam ovako direktan. Naime imam ne bas mali zdravstveni problem, malo mi je cak neugodno pominjati o cemu se radi, ali mislim da cete uvaziti moje izvinjenje ako budem negdje pogresno se izrazijo. Odprilike prije 5 godina tacnije oktobra 2003 godine imao sam jednu operciju neko bi rekao da je manja, ali za mene je bila jako neugodna i teska. Imao sam prosirenje vena na lijevom testisu koji su doktori uradili klasicnom operacijom. do danas oteklina nije spala a njihovo tumacenje je besmisleno, nisam jos pronasao kako bi mogao taj problem da resim . ako ste u mogucnosti da mi preporucite neke travare ili putem alternativne medicine da resim taj problem. Jos se jednom izvinjavam sto eto sam izabrao bas vas za moj spas. Gospodjo Olg puno pozdrava i hvala

Odgovor:

Gospodine ...,
U vasem slucaju nocu, tu gde treba, na samo oteklo mesto, stavite MALAHT. Malahit je zelen .Tacno u sredini izmedju anusa i testisa stavite crveni JASPIS. Oba kristala svako jutro drzite izmedju palca i kaziprsta pod mlazom mlake vode 5 minuta da se isprazne. Jaspis se puni kraj prozora na prepodnevnoj suncevoj svetlosti. Malahit se puni na HEMATITU. Kupite rinfuzu sitnog hematita stavite ga u kutijicu zatim stavite ispraznjen malahit i poklopite. Uvece ce oba biti spremna za upotrebu. Zelim vam brzo ozdravljenje.

4. Pitanje:
Draga gospodjo,stvarno sam odusevljen vasim znanjemi uspehu o ovome sto radite. Recite mi molim vas koji je to dragi kamen imao tako veliku energiju,da ga je on nosio i skinuo sa cela jer ni sam nije mogao da izdrzi tu jacinu tog kamena.Pozdrav i hvala najlepse.Zlatko

Odgovor:
Nosio je Mani smaragd - smaragdnu ploču sa ispisanom molitvom. 3. Pitanje:
Od nekosam cula za neki kamen koji otkriva buducnost da li je to istina.

Odgovor:
Istina je.


Sa kojim kristalom ćete najbolje sarađivati je vrlo individualno. Kijanit i topaz mogu pomoći u komunikaciji sa višim duhovnim vodičima. Vatreni ahat pojačava psihičke talente i podstiče vidovitost. Akvamarin donosi jasno viđenje. Aleksandrit i tegetplavi safir kao i mnogi drugi kristali otvaraju treće oko. Ametist pomaže u učenju svega što je mistično, spiritualno i psihičko. On povećava mentalne sposobnosti, olakšava vantelesno iskustvo i lucidne snove.

Gorski kristal, ametrin, hematit, meteorit, danburit, pitersit, opsidijan, smaragd, herkimer, fluorit, celestit, dijamant, prehnit, oko sokolovo i mogu vam nabrojati barem još 300 kristala koji otkrivaju budućnost u zavisnosti od toga ko radi sa njima. Isto tako, veruje se da ako se mesecev kamen drži ispod jezika na dan punog meseca, može da se vidi budućnost. Ne mogu dati prednost nijednom kristalu, sve uistinu zavisi od vaše duhovne spremnosti.

2. Pitanje:
Postovanje gospodjo, interesuje me koliko se moze doci do povecanja svesti putem vizualizovanja razlicitih boja i njihovom kombinacijom?

pozdrav

Odgovor:
Praktičan duhovni rad dovodi do širenja svesnosti. Vizuelizacija boja sama za sebe, još bolje u sklopu kompleksnog duhovnog sistema razvoja, doneće adekvatne rezultate.

Pre nego što sam u životu pristupila bojama, izučavala sam svetlost koja omogućava naše opažanje. Bez nje ne bi bilo života. Naš odnos prema Bogu je odnos prema svetlosti jer Bog se objavljuje kao svetlost. Hrist je videlo svetu. U svim tradicijama svetlost igra glavnu ulogu i podignuta je na pijedestal božanstva. Sunčeva svetlost, pošto se može razložiti, prelama se kroz staklenu prizmu te je vidimo kao spektar boja, od crvene do ljubičaste. Ta pojava se manifestuje u vidu duge, gde se sunčeva svetlost razlaže kroz prizmu oblaka. Ljudsko oko može da razazna 160 različitih nijansi boja. Boje su subjektivni doživljaji.
Simbolika boja je veoma široka. Tako, na primer, žuta i bela boja simbolizuju vazduh, plava nebo i more, zelena vegetaciju, crna smrt, tamu, misteriju, mesto klijanja, oranž simbolizuje sam zenit aktivnosti i zračenja a ljubičasta nesvesno i tajanstveno.
Boje su zastupljene u svim segmentima duhovnog razvoja. Na primer, u Kabali svaki Sefirot ima svoju specifičnu boju. Rad sa energetskim centrima (čakrama) takođe je delimično vezan za boje.
Odnos čoveka prema boji je uzdizanje iz bujnog mora boja prema svom Istinskom Biću – Višem Ja. Opazimo li da su stvari zato obojene jer se Bog izražava u njima, onda to izaziva ono oduševljenje koje se rađa iz doživljaja u duhovnom. To je nešto što može da prožme dušu unutrašnjom snagom, da podstakne umetničko stvaranje i umetničko uživanje. U pravoj umetnosti uvek se traži odnos čoveka prema Duhu, ili bar prema duhovnom kome se nada.
Želim vam puno uspeha u radu

Pitanje:

 

Email: (Neće biti objavljen)