Kristali za Izlazak iz Depresije

28. Pitanje:
Postovana gospođo Olga,

pročitala sam sajt i zamolila bih Vas da mi pomognete oko izbora kristala. Zovem se Gordana, Imam dijagnozu anksiozna depresija mada sam sada mnogo bolje ali osjećam napetost bezvoljnost samoću tremu imam i povećane trigliceride i holesterol. Imala sam i jednu vezu od 10 godina koja je propala. Sada nemam nikakvih interesovanja a voljela bih da se izvučem iz ove situacije. Da li gorski kristal mi može olakšati ili neki drugi kristal i kako mogu doći do kristala? Da li se mogu nositi dva kristala zajedno? Unaprijed zahvalna.

Odgovor:
Draga Goco,

Dobro bi vam došao lubenica turmalin kao privezak kao i puno sitnih ametista i gorskog kristala, rozekvarca u vidu dugačkih ogrlica. Mogu se nositi i ispod košulje. Možete ih sve nositi zajedno i noću se ne razdvajajte od njih. Smestite geodu ametista u sobu. Parče labradorita smestite u svoj krevet. On donosi sigurnu promenu na bolje. Ne bavim se prodajom kristala.

Što se tiče holesterola, probajte piti limun sa belim lukom na tašte svako jutro. Evo recepta. Kilogram limuna dobro oprati, iseći na male komade, odstraniti koštice. Pomešati ga sa tri glavice malo usitnjenog belog luka. Izmiksati, dodati 800 grama vode i zagrejati samo da prostruji. Staviti cediljku u tocir, a njega u staklenu flašu od litre i ohlađenu smesu procediti kroz cediljku. Flašu stavite u frizider. Ujutru prvo popijte času mlake vode pa onda rakijsku časicu pripremljenog soka.

Što više šetajte i radite nešto, s vremenom će sve doći na svoje mesto. Verujte u Boga.

Sve najbolje, Olga RezoPitanje:

 

Email: (Neće biti objavljen)