Ponedeljak - Druga Zraka Svetla

Ponedeljkom se očituje druga Zraka koja predstavlja zlatnožuti plamen. Ova Zraka unosi u ljudsko biće energiju božanskih kvaliteta mudrosti, prosvetljenja, ljubavi i mira.

yellow flame

Meditacija za ponedeljak

"Moje ljubljeno Hristovo sebe, jA jESAM u sebi, ja te ljubim i obožavam! Dozivam žuti plamen kosmičke Hristove ljubavi i prosvetljenja da obuhvati mene i svaki deo života sa kojim ikada dolazim u dodir!

Božije prosvetljenje i mudrost upravljaju sa mnom u svemu što činim! Prisluškujem, shvatam i blagosiljam sve što dodirujem. Svesna sam da se u mom fizičkom telu nalazi plamen ozdravljenja koji me leči od svakog nesavršenstva. U mom fizičkom telu živi beskrajna obezbeđujuća moć za sve potrebe, prosvetljenje moje spoljne svesti i inteligencija putem koje svaki oblik postiže savršenstvo koje se nalazi u svojoj primarnoj esenci.

Svesna sam da postoji samo jedna snaga i moć, BOG u mom srcu i da ova snaga deluje za mene u onoj meri u kojoj u nju verujem. Izađi ljubljeno Hristovo sebe, jA jESAM u meni, ispuni svoj BOŽANSKI PLAN za mene sada! Ne trudimo se da negde idemo da nađemo Božiju Prisutnost, budimo samo mirni. Otvorimo svoje oči u miru svog osećajnog sveta i primetićemo majestetičnu moć Božiju, ona je naš udarac srca! Pustimo da nas priroda Božanstva prožme na svakom mestu na kome se moramo nalaziti i posvedočimo naše osećanje svemogućnosti ljubavi i prisutnosti Božije! Mislimo svakog jutra na prirodu naše prisutnosti i na majstorstvo naše prisutnosti.

Posmatrajmo je časkom ćutke, a onda izađimo i pokušajmo da budemo barem pola sata ova prisutnost. Ali pričuvajmo se crva duhovnog ponosa koji tako često usred divnog cvata vaše duhovnosti iznova uništi savršenstvo."

Audio:Napomena: Tekst meditacije je skraćen.Meditacija za Utorak meditacija za utorak