Sreda - Četvrta Zraka Svetla

Sredom se očituje četvrta Zraka koja predstavlja kristalno-beli plamen; unosi u sva naša tela i aure svetlost saznanja, osećanje i energiju božanskih kvaliteta čistoće, umetnosti, uskrsnuća i uzašašća.

white flame

Meditacija za sredu

"Nežno ljubljena prisutnosti Božija, ja jesam u sebi i ljubljeno Hristovo sebe u mom srcu, ja Vas ljubim i obožavam. Dozivam beli plamen čistoće i uzašašća da pročisti mene i svaki život sa kojim dolazim u dodir.

Vi poznajete svrhu moga bitisanja. Pobrinite se zato da ispunim svrhu bitisanja pomoću energija mog vlastitog sveta. Pre svega pomognite mi da izbegnem svaki greh propusta prema svim stvarima. čistoća neka se sada proširi i neka nestane iz mog sveta sve što je bilo ograničenje ili sena.

Tamo gde je naša pažnja tamo smo i mi; na šta usmerimo pažnju, to postanemo! Poluga za svakog, ko se u svesnoj akciji želi kretati napred i u vis, leži u vladanju pažnjom. Izliv belog plamena božanskog praštanja deluje jednako na pravednike i nepravednike. Zračenje ljubavi i Božije milosti struji kroz čitav svemir ali mi to još ne zapažamo."

Audio:

Napomena: Tekst meditacije je skraćen.Meditacija za Četvrtak meditacija za cetvrtak