Predavanje 1.

Meditacije (Invokacije) Sedam Zraka Svetla za svaki dan u nedelji


Meditacija je četvorostruki put čistoće: čista molitva, čista svetlost, čista energija i čista ljubav. Kad se meditacija dogodi, ljubav je njen miris.

"Iz duboke tišine unutrašnje smirenosti svoga relaksiranog bića izgovaraćemo lagano reči molitve, strpljivo sačekati i dobro razumeti unutrašnji odgovor. Sunčeva Zraka je zraka Božanske Ljubavi i Znanja koja se, ako smo otvoreni, svakodnevno, kroz "srce nuzvira" uliva u naše telo, stvarajući harmoniju jedinstva mikro i Makrokosmosa"

Svaki dan u nedelji predstavlja izliv jedne Zrake, izgrađujuće snage Sunca i posvećen je jednoj od sedam Zraka Svetla koje izgrađuju ljudsko telo na putu "Mosta ka Slobodi".

Nedelja je Prva Zraka i predstavlja Kraljevskoplavi Plamen sa kristalno belim zračenjem. Ova Zraka unosi u ljudsko biće svetlost saznanja, osećanje i energiju Božanskih kvaliteta Vere, Snage, Moći, Zaštite i Slatke Volje Božije.

Ponedeljak je druga Zraka i predstavlja Zlatnožuti Plamen. Ova Zraka unosi u ljudsko biće energiju Božanskih kvaliteta Mudrosti, Prosvetljenja, Ljubavi i Mira.

Utorak je Treća Zraka i predstavlja Roza Plamen; unosi u naš mikrokosmos energiju čiste Božanske Ljubavi, Blagosti, Obožavanja, Lepote i Tolerancije.

Sreda je Četvrta Zraka i predstavlja Kristalno-beli Plamen; unosi u sva naša tela i aure svetlost saznanja, osećanje i energiju Božanskih kvaliteta Čistoće, Umetnosti, Uskrsnuća i Uzašašća.

Četvrtak je Peta Zraka i predstavlja Plamen Zelen kao mahovina sa zračenjem zlatne boje; unosi u naše biće Božanski kvalitet Istine, Posvete, Koncentracije i Ozdravljivanja.

Petak je dan Duhovnog Ozdravljivanja. Petak pripada Šestoj Zraci Svetla i predstavljen je Zlatnim Plamenom i bojom rubina koji donose Predanost, Služenje, Milost i Ozdravljivanje.

Subota je Sedma Zraka i predstavlja Ljubičasti Plamen. Ljubičasta Zraka unosi u naš mikrokosmos svetlosnu energiju Božanskih kvaliteta Ljubavi, Milosrđa, Saučešća, Preobražaja i Slobode.

Autor: Olga Rezo

Umetnost Meditacije

Vaš Komentar:


Komentari: