Predavanje 7.


ZELENA SVETLOSNA ZRAKA


Peta zraka, plamen zeleni, je Zraka konkretizacije i kristalizacije supstance, znanja i nauke. To je Plamen ravnoteže i istine. On vodi do analize i razvoja ideja, specijalno Božanskih ideja i impulsa koje su začete u prvoj zraci, i koje na kraju proizvode mudrost i svetlost. Ova zraka nosi energiju istraživanja koja može dovesti do izdvajanja i kristalizacije. Temeljitost i razlikovanje, sa kojima ova zraka radi, u umu i intelektu čoveka vodi konačno do razumevanja i otkrivanja Istine. Ovo je zraka koncentracije, kao manifestacije neprekidnog držanja pažnje, stečene posvećenošću. U njoj je usidreno fizičko ozdravljivanje i savršenstvo.

Četvrtak je dan kada ova Zraka posebno snažno manifestuje svoje energije.

Arhangel Rafael je Anđeo isceljivanja, posvećivanja i ozdravljivanja. Doktor, pop, učenik i svaki posvećenik koji dobrovoljno posvećuje svoju snagu da služi životu, stoji pod njegovim specijalnim blagoslovom i zaštitom. On formira srce svakog pojedinog čoveka, koji hoće da se opet utelovi. Marija, Majka Božija, biće puno miline, nežnosti, saučešća i majčinske ljubavi, božanska je nadopuna Arhangel Rafaela. Majka Marija je hijerarh “Hrama Uskrsnuća”, zajedno sa Isusom. Hram je ispunjen zelenim plamenom isceljivanja. On objedinjuje razna isceliteljska mesta na kojima teku ozdravljujuće struje, kao na primer Lurd, voda Svete Petke, mesta stalne molitve koje se uznose u nebo, prema Bogu.

anđeo pete zrake svetla

Arhangel Rafael reprezentuje moć viđenja vizije, i istine. On vam može pomoći da razvijete svoje treće oko, unutrašnju viziju, božanske vizije i moć da stvarate putem vizuelizacije. Može poboljšati našu koncentraciju, psihičku moć viđenja i vančulnu percepciju. Arhangel Rafael je zaštitnik slepih, on donosi izlečenje u svakom pogledu. Podržava iscelitelje, pomaže lekarima i svim spiritualnim isceliteljima. Podržava sve ljude na božanskom putu.

Arhangel Rafael će vam doneti ozdravljivanje, zdravlje i bogatstvo, ako ga za to zamolite. Pomoći će vam da razvijete intuiciju i dobijete viziju i božansku energiju za samoisceljivanje. Okružite se zelenim svetlom i molite, i zamolite sve što vam je potrebno. Vi znate da iskrena i čista molitva uvek bude uslišena. Oslonite se na njega dok ste na putu, jer on pomaže putnicima.

Arhangel Rafael vas savetuje da se posvetite svaki dan kad vaše oči ugledaju nešto nesavršeno. Kažite u sebi, ljubljeni Oči, oprosti mi moje prekoračenje Tvog zakona ljubavi. Ljubljeni Arhangel Rafael, ponovo posveti moje oči, da vide samo savršenstvo!

Zatim, kada se govori o nečem negativnom, kada su vaše ruke nestrpljive u nekom pokretu, kad izrazite negodovanje, kad usne i jezik upotrebe krivu reč, ili oštru reč, kažite u sebi, ljubljeni Oče, oprosti mi zloupotrebu Tvoje energije. To morate često ponavljati, dok sve dobro ne razumete i ispravite.

Samo je ona životna struja u opasnosti, koja se sama opet ne podigne, ne obriše prašinu sa svojih kolena i ne načini pokušaj uvek iznova. On će uvek, vaša sva četiri niža tela, iznova prosvetliti, kad god ga zamolite i kad vam je to potrebno. Ne ustručavajte se u vezi toga. Zamolite uvek iznova. Zamolite da postanete svesni samo savršenstva, da vidite samo savršenstvo, da govorite samo savršenstvo, da čujete samo savršenstvo, sada i zauvek.

Kristali koji pripadaju ovoj Zraci su plavi safir, indigolit, sugilit i sodalit. Ove kristale povezujemo sa adžna čakrom.

Autor: Olga Rezo

Četvrta Zraka svetlaČetvrta Zraka je bela svetlosna zraka « » Šesta Zraka je zlatnorubinasta svetlosna ZrakaŠesta Zraka svetla

Vaš Komentar:






Komentari: