Predavanje 5.

Zlatnožuta svetlosna Zraka « Ružičasta svetlosna Zraka » Bela svetlosna Zraka

RUŽIČASTA SVETLOSNA ZRAKA


anđeo treće zrake svetla

Iz treće Zrake ružičastog Plamena manifestuju se aktivnost i inteligentno delovanje kao posledica svrhe i mudrosti prve i druge zrake. To je energija potpune kreativnosti i prilagodljivosti. Kroz ovu zraku izražavaju se potrebe, formulišu se planovi i odabire materijal. Ovo je zraka božanske ljubavi kroz manifestaciju tolerancije, blagosti i obožavanja.

Utorak je dan kada je ova Zraka posebno izražena i kada njeno delovanje postiže maksimalan intenzitet. Predstavnik treće Zrake je Arhangel Šamuel.

Arhangel Šamuel je Anđeo obožavanja i slavljenja. On svako dobro umnoži i pojača ako ga za to zamolite. Arhangel Šamuel vam pokazuje put ka saučešću, ljubavi i opraštanju. On pojačava plamen ljubavi u vašem srcu, daruje vam božansku ljubav i utehu.

Ako se želite osloboditi negativnih emocija, pozovite Arhangel Šamuela. On će vas naučiti da ovakva osećanja preobrazite u nešto pozitivno, da zamislite adekvatnu pozitivnu emociju ekstremne vrednosti, a zatim, zlatnu sredinu između te dve emocije, usku stazu kojom je poželjno ići, koja će vas izvesti na put bezuslovne ljubavi. Probudiće u vama visoko poštovanje, da biste mogli u potpunosti da se predate Bogu. Pokloniće vam pozitivne emocije ljubavi i obožavanja, napuniti vaše srce nesebičnom ljubavlju i radošću.

anđeo treće zrake svetla

Ljubav ne poznaje ograničenja, ona prihvata sve ljude onakve kakvi jesu. Ona ne sudi i ne prosuđuje. Prava ljubav je moćna, prevladava uvrede, ljutnju, razdvojenost, jača je od ega. Unutrašnjim okom vidite roza svetlo u svom okruženju. Neka ljubav teče iz vašeg srca i neka dotakne vaše bližnje, ljude koje volite, ljude koje ne volite i ljude koje ne poznajete, sve ljude na planeti Zemlji, sve životinje, biljke, kristale, svu božansku kreaciju. Neka se vaša ljubav širi, širi. Tako stvarate svetlosni most na koji će sići Angeli i doneti svetu nadu i radost. Nagrada za to će vam biti blagosloven životni put, pun ljubavi. Ženski deo energije Arhangel Šamuela je Blagost.

Kristali za ovu Zraku su smaragd, zeleni turmalin, žad, roze kvarc, roze kuncit i fluorit. Ovi kristali su povezani sa anahata čakrom.

Autor: Olga Rezo

Druga Zraka svetlaDruga Zraka je zlatnožuta svetlosna Zraka « » Četvrta Zraka je bela svetlosna ZrakaČetvrta Zraka svetla

Vaš Komentar:


Komentari:

Angela Rein
02-11-2020


Hvala puno. Neka tako bude ovde i sada, neka zivi Ljubav sa Andjelima, Arhandjelima i Bogom Tvorcem! Amen...