Predavanje 95.

Kristali » Vogel gorski kristal


ametist, ahat, akvamarin, aleksandrit, amazonit, apofilit, aragonitbiseri, bodzi kamen i broncitcitrin, ceruzit, cirkon i celestitcilibar kamencita kamendumortijerit, dijamant i dolomitdzet kamenepidotfluorit, fuksit i fenakitgorski kristalhrizopras, herkimer dijamantjaspiskalcedon i karneollabradorit i larimarmesecev kamen
oniks i opsidijanpetalit i peridotrubin i rutilcrystalcrystalcrystalvogel kristalcrystalzad kamen

Vogel Gorski Kristal

Vogel štapići Vogel gorski kristal otklanja i čisti entitete, negativnu energiju, povezuje i balansira čakre i ujedinjuje energiju polja oko tela.

Vogel kristali su gorski kristali fasetirani na specifičan način koji je ranih 80-tih godina pronašao istraživač IBM laboratorije Marsel Vogel. On je radeći sa gorskim kristalima shvatio da je jedna od karakteristika kvarca da pojačava, zgušnjava i prenosi frekvencije, ali da prirodni kvarc nema dovoljnu sposobnost koherencije energetskog polja. Kontemplirajući nad idealnim oblikom za isceljenje i energetski rad, dobio je viziju kako da fasetira kristal u obliku kabalističkog drveta života.

Otkrio je da su štapići fasetirani sa oba kraja u tačno određenoj razmeri proporcionalno drvetu života i egipatskim piramidama, u stanju da prenose energiju i da se to može naučno izmeriti. Brušenje je rađeno precizno i sa namerom da omogući kristalu da ispolji svoj pravi potencijal i optimalnu sposobnost da prenosi i pojačava energiju. Ako se želi pojačati njihovo polje, kristali se fasetiraju ne samo sa geometrijskom preciznošću, već i sa pravim razumevanjem, stavom i svesnošću.

Vogel štapić Vogel kristal je moguće kupiti u Berlinu, na adresi Wegerichstraße 7, (12357 Berlin) u velikoj dobro snabdevenoj prodavnici kristala i minerala Klaus-a Lenz-a (tel. +49-30-6610247). Najbolje je poneti i pokazati sliku Vogel kristala, pošto prodavci ne moraju da znaju o kom se kristalu radi. 4" Flat Quartz Crystal Vogel kristal je moguće kupiti preko sajta internet prodavnice Amazon.

Vogel kristal ima deblji a kraći kraj koji privlači pransku energiju. To je ženski deo štapića. Duži a tanji kraj je muški i on prenosi energiju u jakoj zraci kao laser. Ženski receptivni kraj kristala privlači pranu koja se kreće spiralno duž kristala, pojačavajući se pri svakom odbijanju od faseta. Tako pojačana prana putuje kroz kristal i na kraju biva fokusirana na muškom kraju kristala i izlazi kao koherentno zračenje slično laseru.

Broj strana vogel štapića odeđuje njegovu namenu. Četvorostrani štapići se koriste za lečenje tela. Šestostrani štapići su pogodni za emocionalne probleme a osmostrani za lečenje dubokih šokova i jakih trauma. Trinaestostrani nas uvodi u prethodne živote i rešava prošle traume. Štapići od običnog stakla, oblika sličnog vogelu ne služe ničemu. Mora biti pravi providan gorski kristal, tačnih dimenzija i precizno izveden.

Vogel gorski kristal otklanja i čisti entitete, negativnu energiju, povezuje i balansira čakre. To je instrument koji ujedinjuje energiju polja oko tela. Najvažnije je to što ima vrlo preciznu vibraciju za isceljivanje i moć da povezuje telo sa isceljujućom energijom Zemlje.

Vogel je iskoristio prirodu unutrašnje strukture gorskog kristala koji ima karakteristiku savršenstva i ravnoteže. Kada je gorski kristal isfasetiran na pravi način i kada ljudski um uđe u međusobni odnos sa njegovim strukturnim savšenstvom, kristal emituje vibracije koje se šire i pojačavaju snagu uma onoga ko sa njim radi do te mere da je u stanju da uputi energiju u željenom pravcu i na mesto gde je potrebno.

Značajan efekat vogel kristala je u njegovoj povezanosti i rezonantnosti sa vodom. Pošto vode u ljudskom telu ima više od 75%, vogel kristal, zbog svoje rezonance sa vodom, predstavlja savršeno sredstvo prenosa suptilnih energija u fizičko telo.

Trajni uzroci bolesti su u eteričkom telu. Kada fizičko ili emotivno telo doživi traumu i kada smo već to zaboravili, eteričko telo je zapamtilo ove fizičke, emocionalne i psihičke povrede i tako deo naše životne energije ostaje zauvek zarobljen, blokiran ili zaleđen zavisno o kojoj vrsti traume je reč. Od tada pa na dalje živećemo sa umanjenom životnom energijom, odnosno sa posledicama, iako smo navodno izlečeni. Zato se često čuje rečenica - nikad više kao nekad. Eto, vogel gorski kristal je u stanju između ostalog, da oslobodi zarobljenu energiju i završi isceljivanje do kraja.

Ovaj kristal trenutno pristupa eteričkom telu, stabilizuje ga, dopuštajući da uđe svetlost iz viših sfera. Obrazac savršenstva, prvobitna savršena slika svega, postoji unutar eteričkog tela. U slučaju traume, obrazac je i dalje prisutan i može se uz pomoć vogel kristala prizvati nazad u optimalno stanje.

Iako je isceljivanje vogel kristalom krajnje jednostavno, neophodno je imati istančane etičke norme, znati disati, znati ući u duboku relaksaciju i meditaciju, imati jasnu sliku ozdravljenja, znači odličnu vizuelizaciju, imati bezuslovnu ljubav u svom srcu, razviti sposobnost čišćenja uma od nepotrebnih misli, postići savršen mir kao i stanje svesti na zavidnom nivou da bi vogel kristal u potpunosti bio delotvoran instrument.

Probajte meditirati sa vogel gorskim kristalom na timusu, sedištu duše, lociranim u sredini grudi bliže vratu. Kristal će vam pomoći da povećate sposobnost koncentracije, postanete svesniji misli i osećanja, balansiraće vam čakre odnosno unutrašnje energije i još mnogo toga.

Autor: Olga Rezo

Vaš Komentar:


Komentari:

Mirjana:
18-04-2016


Prelepi dijagnostičari i iscelitelji.

Mirjana:
17-09-2018


Poštovana,
da li može Vogel kristal da se poruči preko vašeg sajta i koliko košta privezak koji bih nosila (u pitanju je opstruktivni bronhitis)
Pozdrav, Mirjana

sunnyray:
17-09-2018


Poštovana Mirjana, mi se ne bavimo prodajom kristala. Pokušajte da pronađete kristal koji vas interesuje u prodavnici kristala ili preko interneta. Srdačan pozdrav, sunnyray.org

Snezna Ninkovic:
05-05-2018


lepo opisano

Angelina:
29-12-2023


Za Vogel kristal kod nas se ni ne zna. Zelim ga kupiti, ali svi koji prodaju kristale, poludrago kamenje,niko nema pojma. Da, u Nemačkoj ga ima. Ali ne živimo u toj državi. Pokušavacu i dalje, jer ķaraķteristiķe njegove iznete u ovom tekstu su inspirativne.


Ametist | Mesečev kamen i roze kvarc | Vogel kristal
Žad kristal | Neuroza i kristali | Nakit koji leči | Podmlađivanje kristalima
Napetost, stres i kristali |